Въпросът за 100 000 лв. ще бъде отворен тази седмица в

...
Въпросът за 100 000 лв. ще бъде отворен тази седмица в
Коментари Харесай

Въпросът за 100 000 лева ще бъде отворен тази седмица в „Стани богат“

Въпросът за 100 000 лева ще бъде отворен тази седмица в „ Стани богат “, потвърдиха от bTV. Това ще се случи в едвам втория сезон на играта в ефира на bTV и за трети път в 22-годишната ѝ история у нас. 
Прочетете още
„ Да описвам или напряко да кажа правилния отговор? “, с самообладание и убеденост пита забележителният участник на метри от върха в играта.

„ Това е исторически миг, дай да те прегърна! “, ще възкликне водещият Михаил Билалов, който няма да може да скрие насладата си при всеки идващ светнал в зелено отговор.

“Удивителното в “Стани богат ” е да наблюдаваш по какъв начин участниците си потвърждават, че е имало смисъл да четат всичките тези книги, да учат и да са любопитни към света. Свидетел съм по какъв начин знанията им се материализират и какъв брой щастливи са те при всяко светване на отговор в зелено. Наистина нашето студио е едно от дребното останали места, където да си интелигентен е готино! ”, разяснява водещият на играта.

Участникът, който с играта си ще показва забележителни знания, ловко потребление на жокерите, необикновено успокоение и обмислен риск, ще бъде приветстван в публиката от своята брачна половинка и един от внуците си. След края на своето присъединяване той даже ще се просълзи, само че това ще се случи едвам когато чува от брачната половинка си прочувственото самопризнание, че е играл ужасно и какъв брой доста се гордее тя с него.

До този миг в „ Стани богат “ единствено двама участници са стигали до последния въпрос в дървото на играта, като единствено единият съумява да отговори вярно.

Как звучи последният въпрос в “Стани богат ”, кой е участникът със солидни знания и неповторим нюх и дали ще отговори вярно на последния въпрос за 100 000 лева – феновете ще схванат тази седмица!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР